Wendy uit Wezep

“Ik heb sinds mijn 10e al regelmatig zware hoofdpijn die meerdere dagen duurde, de laatste 8 jaar werd ik er zelfs misselijk van. Toen ik afgelopen jaar weer eens zo’n vreselijke hoofdpijn had vertelde Harm me over het grasextract en dat er al meer waren die daarmee van hun hoofdpijn afgekomen waren. Ik was wanhopig genoeg om het uit te proberen. De volgende dag nam hij een ijsklontje voor me mee en ’s avonds voor het slapengaan heb ik een bakje thee genomen en daarin het ijsklontje opgelost. De volgende ochtend werd ik heerlijk uitgerust, vol energie en zonder hoofdpijn wakker. In eerste instantie wilde ik het niet geloven, maar het duurde ruim een maand voordat de hoofdpijn terugkwam. Toen heb ik weer een ijsklontje met grasextract genomen en de volgende dag was de hoofdpijn weer weg. Na deze keer wist ik het zeker; het grasextract werkt! Sinds die tijd gebruik ik geen chemische pijnstillers meer als ik hoofdpijn heb maar los ik het op een natuurlijke manier op door ’s avonds lekker een bakje thee te nemen met een ijsklontje grasextract.”
27 mei 2016
grasextract.com
Ervaringen van gebruikers